• Nederlands
    • Engels

Het Smaakhuis

Het Smaakhuis is een testfaciliteit voor onder andere smaakonderzoek van Normec Sensory. We hebben een testfaciliteit in Amstelveen, Alkmaar, Den Bosch en Antwerpen. Voor Het Smaakhuis is een speciaal, lokaal panel opgericht met mensen die het interessant vinden om regelmatig producten te komen testen. Door de bijzondere en efficiënte workflow kunnen we dit type onderzoek tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Ons testcentrum is met name gericht voor korte monadische (één product) en vergelijkende smaaktesten.

In Het Smaakhuis worden iedere dag proefdagen georganiseerd. Op zo’n dag komen panelleden langs om aan één of meerdere onderzoeken deel te nemen. Onderzoeken worden over het algemeen op één dag afgerond waarna het rapport inclusief conclusies binnen enkele dagen beschikbaar is.

Het Smaakhuis is opgezet voor de uitvoering van korte smaakonderzoeken, maar natuurlijk kunnen wij ook uitgebreide onderzoeken uitvoeren. Bij een kort smaakonderzoek kan je denken aan het testen van één tot drie producten, een korte vragenlijst en een standaard doelgroep. Uitgangspunt is daarbij altijd dat de panelleden voor meerdere onderzoeken bij het testcentrum langskomen. Een uitgebreid onderzoek met meer complexe vormen stemmen we altijd met je af. Hierbij moet je denken aan een op maat gemaakt onderzoek met een specifieke vragenlijst, specifieke doelgroep, een x aantal respondenten en onderzoekdesign.

Een onderzoek laten uitvoeren in ons testcentrum heeft de volgende voordelen:

  1. Scherpe prijs
  2. Korte doorlooptijd
  3. Eenvoudige testopzet

Smaakonderzoek uitgevoerd in Het Smaakhuis is met name geschikt voor:

  1. Het verkrijgen van een eerste indruk van een product
  2. Een snelle en efficiënte vergelijking van verschillende eigen recepturen
  3. Een snelle en efficiënte vergelijking van eigen producten met die van de concurrentie

Onderzoeken kunnen in Het Smaakhuis zowel monadisch als vergelijkend worden uitgevoerd. Dit type onderzoek wordt veel gebruikt door fabrikanten, retailers en deelnemers aan tenders.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

het smaakhuis normec sensory boxarrow-up

Meer informatie

Ben je benieuwd naar onze smaakonderzoeken? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op

Aanvullende diensten

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen