• Nederlands
    • Engels

Huismerkonderzoek

Weten of jouw product in de smaak valt bij consumenten? En wat (mogelijke) verbeterpunten zijn? Door het uitvoeren van een huismerkonderzoek kom je hier achter. Een constante kwaliteit van jouw huismerkproduct is tenslotte heel belangrijk.

De belangrijkste voordelen

  • De kwaliteit van jouw product wordt gewaarborgd.
  • Zwakke schakels worden verbeterpunten.
  • De testenpersonen zijn een goede weerspiegeling van supermarktbezoekers.

Hoe werkt het?

Bij een huismerkonderzoek testen wij de kwaliteit van jouw huismerk. Het doel is om zwakke schakels te vinden en deze om te zetten in verbeterpunten. Respondenten testen en beoordelen het product. Dit kan zowel in één van onze Smaakhuizen als met een in-home onderzoek. Onze testpersonen vormen een goede weerspiegeling van je supermarktbezoekers. Respondenten komen uit heel Nederland en hebben verschillende achtergronden en kenmerken.

Verbeterpunten

Je bepaalt zelf of je jouw product blind of as marketed wilt laten testen. Ook is het mogelijk om smaak, imago en productverpakking te laten beoordelen. Huismerkonderzoek geeft hét antwoord op de vraag wat consumenten van jouw product vinden. Aan de hand van de resultaten kan je de lat hoger leggen voor je huidige leverancier. Of je kan overwegen voor een andere verstrekker te kiezen.

Wil je meer informatie of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons. Wij helpen je graag.

het smaakhuis normec sensory tijdens smaakonderzoek boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd of een huismerkonderzoek iets voor jou is? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen