• Nederlands
    • Engels

IntroScan

Een complete smaaktest, uitgebreide labelcheck en microbiologische analyses in één onderzoek. Dat is onze IntroScan. In korte tijd krijgt u een volledig en betrouwbaar beeld van uw productkansen.

De belangrijkste voordelen

  • Een volledige producttest inclusief rapportage.
  • De mogelijkheid om microbiologische en chemische analyses uit te voeren.
  • Een uitgebreide labelcheck inclusief verbeterpunten.
  • Een snelle doorlooptijd.

Hoe werkt het?

Onze IntroScan biedt u een zeer uitgebreide producttest. Uw product wordt op smaak getest door een betrouwbare en representatieve doelgroep. Ook voeren onze collega’s van Normec Label & Specifications een uitgebreide labelcheck uit. Normec Foodlab analyseert daarnaast de voedingswaarden van uw product. Verschillende microbiologische en chemische analyses zijn daarbij mogelijk. Op deze manier krijgt u het beste van drie werelden samen in één compleet rapport. Dit is uniek in de Benelux. Alle onderdelen worden gelijktijdig uitgevoerd. Hierdoor geven wij u in zeer korte tijd een volledig beeld. De Normec IntroScan kunt u ook als ‘verhandelbaarheidsrapport’ inzetten.

Wij adviseren graag welke onderdelen voor uw product het meest van belang zijn. Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons.

Foodlab boxarrow-up

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze IntroScan? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen