• Nederlands
    • Engels

Receptuuraanpassing

De receptuur van een bestaand product aanpassen leidt vaak tot een spannende periode. Blijven de huidige klanten het product net zo vaak kopen? Wij helpen u deze spanning te voorkomen met onze onderzoeken.

De belangrijkste voordelen

  • Pas het receptuur aan zonder risico op verkoopdaling.
  • Korte doorlooptijd: resultaat na één week.
  • Inzicht in eventuele verdere verbeterpunten.
  • Resultaten nemen wij op in onze unieke Normec Normbase.

Hoe werkt het?

Of de consument nu geen verschil mag merken of juíst de verbetering zou moeten proeven; onze tools brengen altijd uitstekend in kaart hoe de consument op de aanpassing reageert. Een receptuuraanpassing kan monadisch of vergelijkend worden getest. Wij testen uw product monadisch als er geen directe concurrent is en het handhaven van een vaste consumentenbeoordeling het doel is. Al er wel directe concurrenten zijn, voeren we een vergelijkend onderzoek uit.

In combinatie met bijvoorbeeld onze penalty analyse maken wij vervolgens helder waar de eventuele verschillen zitten. Ook geeft het inzicht welk aspecten u als eerste moet verbeteren. Daarnaast zetten wij de resultaten altijd af tegen de Normec NormBase. Dit is een unieke database met daarin alle door ons uitgevoerde onderzoeken. Deze schat aan informatie geeft aan meer dan drieduizend specifieke productcategorieën een norm. Zo kunnen wij u nóg beter adviseren over de kansen van een product.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons. Wij helpen u graag.

 

receptuur aanpassing boxarrow-up

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze onderzoeken? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen