• nl

Normec iPanel ®

Normec Sensory is een marktonderzoeksbureau dat is gespecialiseerd in onderzoek naar producten en productideeën (concepten). Het gaat vooral om producten die u in de supermarkt kunt kopen. Bent u nieuwsgierig en vindt u het leuk om regelmatig nieuwe en bestaande producten uit te proberen, of uw mening over nieuwe productideeën te geven? Dan is het Normec iPanel ® iets voor u!

Wat kunt u van ons verwachten?

Er is globaal een tweetal soorten onderzoek waarvoor wij regelmatig uw medewerking zullen vragen:

Onderzoek naar concepten (productideeën)
Het gaat hierbij om afbeeldingen van producten of verpakkingen en/of omschrijvingen van producten die in een vragenlijst zijn opgenomen. Op basis van die afbeeldingen en/of omschrijvingen vragen we u een oordeel te geven over het product. Bij deze vorm van onderzoek zal er onder de deelnemers een aantal cadeaubonnen worden verloot. Alleen indien de vragenlijst volledig is ingevuld, doet u mee aan de verloting.

Onderzoek naar producten die wij u toesturen
U wordt dan gevraagd het product te proeven of te gebruiken. U krijgt hier een aantal dagen de tijd voor, waarna u de vragenlijst hierover invult (de link staat altijd in de uitnodigingsmail). Voor dit type onderzoek ontvangt u geen aparte beloning, omdat u het toegestuurde product mag houden.

Hoe ga ik nu verder?

Als het u leuk lijkt om aan onze onderzoeken mee te doen en u ten minste achttien jaar bent, dan kunt u zich voor het panel aanmelden. Zodra u ingeschreven bent, zullen wij u regelmatig voor onze onderzoeken uitnodigen. Hoe vaak dat is, kunt u zelf in de inschrijfvragenlijst aangeven. De onderzoeken van het Normec iPanel ® zijn over het algemeen kort: meestal kost het ongeveer vijf tot tien minuten om een vragenlijst in te vullen.

Meld je nu aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
iPanel normec sensory boxarrow-up

Meer informatie

Mee doen met de Normec iPanel? Schrijf jezelf in via het onderstaande formulier of klik op de button!

Neem contact op Inschrijven iPanel
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen