• Nederlands
    • Engels

Normec iPanel ®

Normec Sensory is een marktonderzoeksbureau dat is gespecialiseerd in onderzoek naar producten en productideeën (concepten). Het gaat vooral om producten die je in de supermarkt kunt kopen. Ben je nieuwsgierig en vind je het leuk om regelmatig nieuwe en bestaande producten uit te proberen, of jouw mening over nieuwe productideeën te geven? Dan is het Normec iPanel ® iets voor jou!

Wat kan je van ons verwachten?

Er is globaal een tweetal soorten onderzoek waarvoor wij regelmatig jouw medewerking zullen vragen:

Onderzoek naar concepten (productideeën)
Het gaat hierbij om afbeeldingen van producten of verpakkingen en/of omschrijvingen van producten die in een vragenlijst zijn opgenomen. Op basis van die afbeeldingen en/of omschrijvingen vragen we je een oordeel te geven over het product. Bij deze vorm van onderzoek zal er onder de deelnemers een aantal cadeaubonnen worden verloot. Alleen indien de vragenlijst volledig is ingevuld, doe je mee aan de verloting.

Onderzoek naar producten die wij je toesturen
Je wordt dan gevraagd het product te proeven of te gebruiken. Je krijgt hier een aantal dagen de tijd voor, waarna je de vragenlijst hierover invult (de link staat altijd in de uitnodigingsmail). Voor dit type onderzoek ontvang je geen aparte beloning, omdat je het toegestuurde product mag houden.

Hoe ga ik nu verder?

Als het je leuk lijkt om aan onze onderzoeken mee te doen en je ten minste achttien jaar bent, dan kan je jezelf voor het panel aanmelden. Zodra je ingeschreven bent, zullen wij je regelmatig voor onze onderzoeken uitnodigen. Hoe vaak dat is, kan je zelf in de inschrijfvragenlijst aangeven. De onderzoeken van het Normec iPanel ® zijn over het algemeen kort: meestal kost het ongeveer vijf tot tien minuten om een vragenlijst in te vullen.

Meld je nu aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
iPanel normec sensory boxarrow-up

Meer informatie

Mee doen met de Normec iPanel? Schrijf jezelf in via het onderstaande formulier of klik op de button!

Neem contact op Inschrijven iPanel
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen