• nl
    • en

Over Normec Sensory

Succes begint met een goed product

Elk product knokt om de gunsten van de consument. Dat vraagt van de producent een uitgekiende strategie waarbij onder meer kwaliteit, presentatie, verpakking en prijs de wapens zijn. Welke mix biedt de overwinning?

De specialist in sensorisch onderzoek

Gelukkig laat succes zich uitstekend voorspellen. Want of het nu gaat om A-merken of huismerken, om bestaande producten of productintroducties, om food of non-food, onze sensorische onderzoeken brengen de mening van de consument haarscherp in beeld. Hiermee krijgt u een betrouwbare indruk hoe de consument in de praktijk op uw product zal reageren. Het vormt de beste basis voor uw marketinginspanningen.

Kennis van het terrein

Normec Sensory is een marktonderzoekbureau dat volledig is gespecialiseerd in concept- en productonderzoek. Daar is onze hele organisatie op afgestemd. Dit stelt ons in staat om uw onderzoeken snel, efficiënt en tegen sterk concurrerende prijzen uit te voeren. Dit doen wij al sinds 1989. In dat jaar is IvoMar Marktonderzoek B.V. opgericht. Sinds 1 september 2018 is Ivomar verder gegaan als Normec Sensory en onderdeel geworden van Normec Foodcare. Binnen Normec Foodcare heeft u de mogelijkheid om naast sensorische onderzoeken ook andere onderzoeken uit te laten voeren. Bijvoorbeeld microbiologische en chemische onderzoeken. Maar ook voor etiketteringsvraagstukken en kwaliteitszorg bent u bij Normec Foodcare aan het juiste adres.

Ons team

Onze medewerkers staan altijd klaar om u vragen te beantwoorden. Benieuwd met wie u aan de telefoon gesproken hebt of van welke Project Manager u een mail heeft gehad? Maak kennis met ons team:

Dirk Gerrits

Commercieel Manager

Renée Klinkert

Operationeel Manager Industry & Staff

Loes de Bruijn

Operationeel Manager Retail

Yunsang Tse

Project Manager

Sabine Boomhouwer

Project Manager

Rosan Nijkamp

Project Manager

Michelle Piksen

Project Manager

Marloes Jeurink

Project Manager

Manon Divendal

Project Manager

Geert Harends

Project Manager

Charissa Mouw

Project Manager

Beau Dekker

Project Manager

Verschillende onderzoeken, verschillende methodes

Per jaar voeren wij meer dan 8000 kwantitatieve onderzoeken uit voor producenten. Denkt u hierbij aan projecten zoals smaakonderzoek, conceptonderzoek, verpakkingsonderzoek en smaakonderzoek onder kinderen en kwaliteitsprogramma’s. De verschillende onderzoeken kunnen wij op verschillende manieren voor u uitvoeren:

We maken voor onze onderzoeken gebruik van meerdere vaste panels, waarbij we voor de standaard smaaktesten in ons testcentrum het Smaakhuis® werken met een vaste doelgroep. Voor in-home onderzoeken en klantendagen is het mogelijk om een specifieke doelgroep te selecteren.

Ook in België, Frankrijk en Duitsland

Niet alleen in Nederland zijn wij marktleider, ook in België. In België hebben wij ook een Smaakhuis® om uw onderzoeken uit te voeren. Daarnaast voeren wij ook onderzoek uit in diverse Europese landen zoals Frankrijk en Duitsland. Hiervoor maken wij gebruik van vaste partners.

Meer weten?

Wilt u nog meer weten over ons? Of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 020 643 51 88.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen